• Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvényén, a FőnixFitt-en!

Mi a FőnixFitt?

Hagyományteremtő szándékkal, az újévi fogadalmak időszakában rendezzük meg immár negyedik alkalommal a FőnixFitt szabadidő- és tömegsport rendezvényt. Debrecen város támogatásával, összefogva a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével, a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal célunk az, hogy a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsük, egészségmegőrző szerepét hangsúlyozzuk.

A régióban, illetve az ország második legnagyobb városában hiánypótlónak is nevezhető rendezvényforma egyszerre szól a sporttal most ismerkedő korosztálynak, a napi-, heti rendszerességgel mozgóknak és a dinamikus, együtt sportolásra vágyó családoknak is.

A testet megmozgató nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok (relax zone) is várja majd a Főnix Csarnokban 2020. február 15-én.

Az idei FőnixFitt sztárvendégei Sifter Tímea Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder, fitneszversenyző, Péntek Enikő fitnesz edző, a ZONA edzésprogram megalkotója, Béres Alexandra fitnesz Világ- és Európa-bajnok, fitnesz edző, Czégel Erika GYMSTICK Master Trainer, Guinness-rekorder, Tatarek Rezső fitnesz prezenter, az IRON BOX koncepció atyja, illetve Bánkuti Gabriella, spartan weight body oktató lesznek.

Az egész napos rendezvényre már elővételben is lehet belépőt váltani, ugyanis a 2.500.-Ft-os napijegyek december 31-ig csupán 1.900.-Ft-ba kerülnek.


Helyszín


  • Promóció?
  • Termékbemutató?
  • Kóstoltatás?
  • Szponzoráció?
  • Reklámmegjelenés?
  • Játék?

Ön dönt, a helyet mi adjuk! Helyből pedig van bőven, a rendezvénynek ugyanis a 3.000 m2 alapterületű debreceni Főnix Csarnok ad otthont!