Hírek

10 dolog, amit feltétlenül tudnod kell!

10 dolog, amit feltétlenül tudnod kell!

Egy nappal az első FőnixFitt előtt összegyűjtöttük Nektek azokat a legfontosabb tudnivalókat, melyekről feltétlenül tudnotok kell a rendezvénnyel kapcsolatban.

1. Belépőt a rendezvény napján, a helyszínen is tudsz majd váltani 1.500.-Ft/fő áron. Jegyvisszaváltásra nincs lehetőség.

2. Az egyszeri belépésre jogosító belépőjegyet jól őrizd meg, mert napijegyként szolgál majd három debreceni edzőterembe, a Corpus Fitness, a G4 Fitness és a Vezér Fitness termeibe, melyet 6 hónapon belül tudsz felhasználni.

3. A rendezvényre kizárólag egy flakon palackozott víz hozható be, étel nem! Ennek ellenőrzésére a biztonsági személyzetnek jogosultsága van. A FőnixFitten étel-ital vásárlására a büfékben természetesen lesz lehetőség.

4. Az első 1.500 vendég ajándékcsomagot kap a bejáratnál. Ennek feltétele a regisztrációs szelvény kitöltése és leadása.

5. A fitt napon ingyenes ruhatár, illetve 4 db női és 1 db férfi öltöző áll majd a vendégek rendelkezésre, melyek zuhanyzókkal is fel vannak szerelve.

6. A rendezvényen egész napos orvosi ügyeletet biztosítunk.

7. A 11 órakor kezdődő kangoo edzésre 300 db cipőt biztosítunk, melyeket érkezési sorrendben, ingyenesen lehet kikölcsönözni személyi igazolvány leadásának fejében. A kangoo edzésre feltétlenül hozz magaddal hosszú szárú zoknit!

8. A WALKenergie és Indoor cycling órákra való jelentkezés előregisztráció nélkül, érkezési sorrendben történik.

9. 13 órától szakmai előadásokon vehetsz részt a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetének szervezésében, melyek helyszíne a multifunkciós terem.

10. Bármilyen kérdésed, problémád merülne fel menet közben, keresd a helyszínen az információs pultot vagy a szervezőket, akik készséggel segítenek Neked!

 

Találkozunk január 7-én a Főnix Csarnokban! :-)

Cimkék: