Hírek

10 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a FőnixFittel kapcsolatban!

10 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a FőnixFittel kapcsolatban!

A legfontosabb tudnivalók, melyekről feltétlenül tudnotok kell a rendezvénnyel kapcsolatban!

1. Belépőt a rendezvény napján, a helyszínen is tudsz majd váltani 2 000 Ft/fő áron. Jegyvisszaváltásra nincs lehetőség!

2. A belépőjegyhez karszalagot biztosítunk, mely többszöri belépésre jogosít.

3. A belépőjegy megvásárlásával automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy a rendezvényen rólad készült fotó- és videó anyagokat a szervezők a jövőben marketing és promóciós célokra felhasználhatják.

4. Az első 2 000 vendég welcome csomagot kap, melynek átvétele a bejáratnál történik a regisztrációs szelvény kitöltésének fejében.

5. A FőnixFitten ingyenes ruhatár, illetve zuhanyzókkal felszerelt 4 db női és 1 db férfi öltöző áll majd a vendégek rendelkezésre.

6. A rendezvényen egész napos orvosi ügyeletet biztosítunk.

7. A 11 órakor kezdődő Kangoo edzésre 300 db cipőt biztosítunk, melyeket érkezési sorrendben, ingyenesen lehet kikölcsönözni személyi igazolvány leadásának fejében. Az órára feltétlenül hozz magaddal hosszú szárú zoknit!

8. A World jumping, WALKenergie és az Indoor cycling (különterem!) órákra való jelentkezés előregisztráció nélkül, érkezési sorrendben történik. 

9. 11-12 és 13-14 óra között szakmai előadásokon vehetsz részt a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetének szervezésében, melynek helyszíne a VIP terem.

10. Bármilyen kérdésed, problémád merülne fel menet közben, keresd a helyszínen az információs pultot vagy a szervezőket, akik készséggel segítenek Neked!

 

 

Cimkék: FőnixFitt Főnix Csarnok GYIK