Hírek

A FőnixFitt is ellátogat a LOKI idei utolsó hazai meccsére

A FőnixFitt is ellátogat a LOKI idei utolsó hazai meccsére

Szombaton az OTP Bank Liga 18. fordulójában a Videoton látogat a Nagyerdei Stadionba.

Az élvonalban ez lesz a két gárda hetvenedik összecsapása, az örök mérleg 30 DVSC siker, 14 döntetlen és 25 Videoton győzelem, a gólkülönbség pedig 101-87 a cívisvárosiak javára.

A piros-fehérek szeretnének győzelemmel búcsúzni az év utolsó hazai mérkőzésen, így különösen motiváltan készülnek a rangadóra. Leonel Pontes dolgát nehezíti, hogy Ivan Bobko súlyos sérült szenvedett, így már nem is léphet pályára idén. Szintén hiányozni fog Mészáros Norbert, aki még nincs százszázalékos állapotban két héttel ezelőtti sérülését követően. Szilvási Péter műtét után lábadozik, míg Chuka szintén hosszú sérülése után kezdi utolérni a többieket. Ferenczi János és Bereczki Dániel viszont újra a csapat rendelkezésére állnak.

Két Vidi-játékos számára bizonyosan különleges élmény lesz pályára lépni, Varga József és Bódi Ádám ugyanis a DVSC-ben nevelkedtek, és a nyáron igazoltak Székesfehérvárra hosszú debreceni évek után.

A DVSC – Videoton találkozó szombaton 18 órától kezdődik a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzés előtt és a szünetben a kilátogatók információkat hallhatnak a „FőnixFitt 2017” elnevezésű rendezvényről, melyet a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter a Debreceni Sportcentrum Kft-vel közösen a „Sportolj Debrecen!” mozgalom keretei között rendez meg 2017. január 7-én.

Cimkék: FőnixFitt Nagyerdei Stadion LOKI DVSC