Hírek

FIAT

FIAT

Főszponzorunk, a FIAT, legfiatalosabb modelljeit hozza magával a FőnixFittre, melyeket szombaton Ti magatok is testközelből megcsodálhattok!

Fiat 500

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE

Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500. Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget.  A LED technológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK ÉS STÍLUS

Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke és a 16"-os matt fekete, gyémánt hatású változatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett.

AZ EGYÉNISÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát. Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500 mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

 

500L

Külső

Az 500L az 500-hoz  hasonlóan magával ragadó gépkocsi, azonban jónéhány centiméterrel nagyobb.  A kortalan designjának és méreteinek köszönhetően (415 cm hosszú, 178 cm széles, 166 cm magas) az MPV szegmens gépjárműveinek kényelmével, azonban a B-osztályú városi autók praktikusságával és agilitásával rendelkezik. Ezért kényelmesen elszállít 5 utast a csomagjaikkal együtt .

A gépjármű alaptervezésénél a tervezők az előretolt utastérrel jellemezhető cab forward koncepcióból indultak ki.  A mindennapi felhasználhatóságot az alacsony ablakvonal is növeli. Ebben az esetben a tervezés célja volt, hogy a gépkocsiból a lehető legjobb kilátás nyíljon, ugyanakkor a lehető legtöbb fény áradjon az utasfülkébe. A Fiat 500L-t vékony karosszéria-oszlopok és a kategória legnagyobb; 1,5 m2  felületű üvegteteje jellemzi.

Belső

A Fiat 500L belső tere valóban nagyon tágas. Az 500L-ban  kényelmesen elfér 5 utas az akár 400 literes csomagtérben elhelyezett csomagokkal, illetve a belső térben található 22 tároló rekeszben elhelyezett apróbb tárgyaikkal együtt. Az alapfelszereltsége ezen felül tartalmazza a Cargo Magic Space rendszert is, melynek segítségével a csomagtér három módon rendezhető és osztható fel.

A Fiat 500L  tizenegy karosszéria színével a leggazdagabb színskálájú modell a szegmensben.

 

124 Spider

„Mindig kék legyen az ég felettünk”

Vannak velünk született tulajdonságaink: a személyiségünk, a megjelenésünk, az ízlésünk, és mindig megtaláljuk a módját, hogy a legjobbat hozzunk ki magunkból. Most az olasz tehetség és kreativitás megalkotta az új Fiat 124 Spider-t, egy vitathatatlan klasszikust, így biztosan mindig kék lesz az ég bármerre is járjon.

A Fiat 124 Spider-t igazán élvezet vezetni, hisz motorja hosszirányban került beépítésre, hátsókerék-hajtású és alacsony tömegközépponttal rendelkezik. Az 50-50%-os súlyelosztásnak és hihetetlenül alacsony súlypontnak köszönhetően agilis és könnyen kezelhető.

Pontosan ezért a Fiat 124 Spider az Önnek való autó. Egy igazi roadster-hogy a vezetés újra maradandó élmény legyen.

 

500X

Szexi, ikonikus és hatalmas élményt nyújt, mint minden 500-as. Még kényelmesebb belső térrel és a legfejlettebb technológiával a maximális kényelem és biztonság biztosítása érdekében. Ez az 500X, az új Fiat crossover. A 4x4, 4x2 változatban off-road megjelenéssel, vagy a 4x2 verzióban nagyvárosi lélekkel.

500X CITY LOOK

  • A csábító design, amely mindig is jellemezte az 500-ast, a legkifinomultabb technológiákkal párosítva. A Fiat 500X városi verziója ezt mind magában foglalja.
  • Ikonikus és nagy élményt nyújt, mint minden 500-as, elegáns stílus jellemzi.

 

Tipo

AZ ÚJ TIPO. NEM KELL SOKAT ADNIA AZÉRT, HOGY SOKAT KAPJON.

Ami igazán átütő a Tipo-ban, az az egyénisége: erős, megbízható és eredeti. Tulajdonságok, melyek a napi rutint élménnyé változtatják. Áramvonalas körvonalak formálják ennek a kompakt szedánnak a határozott megjelenését, és olyan részletek, mint a krómozott hűtőrács, az agresszív orr-rész és a lökhárítók karakteres kialakítása, melyek tökéletes egyensúlyt képeznek az elegáns és az erőteljes megjelenés között. A méret egy dolog, de amíg be nem ül a Tipo-ba nem látja mennyi hely áll rendelkezésére a beltérben és milyen vonzóan praktikus a kialakítása. Az új Tipo-ban mindennek van elegendő hely, és minden a megfelelő helyen van. Minden kényelem, amire csak szüksége van, mindössze 4.53 méteres hosszúságban. Az új Tipo kategóriavezető belső térrel rendelkezik, öt kényelmes ergonómikus üléssel, öt kárpit változat közül lehet választani, és beltere hihetetlenül sok tárolóhelyet tartalmaz, hogy minden kéznél legyen az utazás során. Ergonómiája szintén elsőosztályú, minden kezelőszerv könnyen elérhető, automata sebességváltóval az utazás pedig még kényelmesebb.

Cimkék: FőnixFitt FIAT