Hírek

FittNekem eredményhirdetés

FittNekem eredményhirdetés

A nyertes 100.000.-Ft értékű Decathlon vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb, de a szervezők különdíjat is kiosztottak.

Szilveszter előtt egy nappal lezárult a Facebook-on meghirdetett "FittNekem fotópályázat a Decathlon támogatásával" játék. A 27 érvényes fotópályázat közül a legtöbb szavazatot Móré Bendegúz: Egységben az erő című munkája kapta, melyre 1646 "lájk" érkezett a játék bő egy hónapos időtartama alatt. Az impozáns nyereményt, a 100.000.-Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt a január 7-i FőnixFitten veheti át a nyertes a Decathlon Debrecen képviselőjétől.

A játékban különdíjast is hirdettek a szervezők, kinek kilétéről a szakmai zsűri, a 2017. január 07-i FőnixFitt 2017 rendezvény sztárvendégei, Béres Alexandra, Péntek Enikő és Sifter Tímea döntöttek. A játék különdíjazottja és a Debreceni Sportcentrum Kft. ajándékcsomagjának nyertese Szőke Kitti: Spartanrace című fotója. A nyereményt ugyancsak személyesen lehet átvenni a Debreceni Sportcentrum standjánál.

A nyerteseknek szívből gratulálunk, a fair play elvét szem előtt tartó összes pályázónak pedig külön köszönjük a részvételt és a mindvégig tiszta játékot!

Móré Bendegúz: Egységben az erő

 

Szőke Kitti: Spartanrace

Cimkék: FőnixFitt FittNekem Decathlon