Hírek

„FőnixFitt 2017”

„FőnixFitt 2017”

Kezdd fitten az újévet! Egész napos edzés lehetőség csupán egy mozijegy áráért 3 ezer m2-en, a Debreceni Főnix Csarnokban!

Hagyományteremtő szándékkal, az újévi fogadalmak időszakában, 2017. január 7-én rendezi meg a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter a Debreceni Sportcentrum Kft-vel közösen, a „Sportolj Debrecen!” mozgalom keretei között a „FőnixFitt 2017” elnevezésű rendezvényét.

Debrecen város támogatásával, összefogva a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével, a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal célunk az, hogy egy nagyszabású szabadidős-, és tömegsport rendezvényen keresztül a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsük, egészség megőrző szerepét hangsúlyozzuk.

A régióban, illetve az ország második legnagyobb városában hiánypótlónak is nevezhető rendezvényforma, egyszerre szól a sporttal most ismerkedő korosztálynak, a napi-, heti rendszerességgel mozgóknak és a dinamikus, együtt sportolásra vágyó családoknak is.

A „Sportolj Debrecen” mozgalom célkitűzéseit szem előtt tartva kiemelt feladatunknak érezzük, hogy e programon keresztül is jussanak el a debreceni diákok, a városrészek lakói minél nagyobb számban a együtt mozgáshoz, a tömegsporthoz, maradandó és a későbbikre nézve is aktív életmódra inspiráló élményekhez.

A testet megmozgató nagyszínpados programok mellett, a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, a Debreceni Sportcentrum – Sportiskola Kincskereső (tehetségkiválasztó) programjai és az egész napos aktivitásban elfáradókat pihenősarok is várja a Főnix Csarnokban.

 

A nagyszínpad tervezett programjai

Step aerobik
Sifi & Kangoo Team
DeepWork
Aerobic-fitness Béres Alexandrával
Indoor cycling
ZONA edzés Péntek Enikővel
Zumba
Jóga
Pilates 

A szervező a rendezvényre vonatkozó mindennemű változtatás jogát fenntartja!

Cimkék: FőnixFitt Debreceni Sportcentrum Sportolj Debrecen Főnix Csarnok Debreceni Sportiskola