Hírek

Garantált a magas színvonal!

Garantált a magas színvonal!

2018. január 13-án második alkalommal rendezi meg a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. a FőnixFitt szabadidő-és tömegsport napot, melyet Debrecen városa, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézete és a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ is támogat.

A Gyulai István Atlétikai Stadion Tribünépületében ma délelőtt megtartott sajtótájékoztatón Dr. Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, a sport és az egészséges életmód fontossága mellett a régiónkban hiánypótlónak számító FőnixFitt jelentőségéről beszélt.

Az MSE Klaszter Kft. ügyvezetője, Dékán Tamás arról beszélt, hogy az első, nagyon jól sikerült sportnap után megpróbálják még színesebbé tenni a rendezvényt, minden téren egy picivel többet kapnak majd a vendégek. Újdonság, hogy a szomszédos Hódos Imre Rendezvénycsarnokban, -melyet alagút köt össze a Főnix Csarnokkal- a Hajdú Rendészeti Sport Egyesület közreműködésével egy Scitec Cross Challenge versenyt láthatnak az érdeklődők, melyre több mint 160 nevezés érkezett, viszont a regisztráció már lezárult. Mindemellett egy hatórás indoor cycling maraton is lesz, hat óra tekerés hat oktató közreműködésével. A vendégek karszalagot kapnak, mellyel akár többször is ki-és bejöhetnek a Csarnokba a nap folyamán. A jegyek mától 2 000 Ft-os egységáron vásárolhatók meg a Debreceni Sport Hotel***-ben, illetve a jegy.hu-n.

A fellépők részéről Jóna Kata hangsúlyozta, rendkívül fontos, hogy a sztárfellépők mellett a helyi trénerek is komoly szerepet kapnak majd a sportnapon.

 

A nagyszínpad tervezett programjai:

09:00-09:50   Aerob mix /Reszegi Anita, Tóth Kata, Sipos Nóra, Sándor Nikolett/

10:00-10:50   Step Aerobic /Jóna Katalin, Skripeczky Bea/

11:00-11:50   KANGOO /Sifi & Kangoo Team/

12:00-12:50   Tae bo /Barna Zsuzsa/

13:00-13:50   SÚLYKONTROLL /Béres Alexandra/

14:00-14:50   deepWORK /Jóna Katalin, Skripeczky Bea, Rausch Ivett, Hencz Edina/

15:00-15:50   KATUSAKTÍV /Katus Attila/

16:00-16:50   Zumba /Kovács Andrea, Lente Lilla/

17:00-17:50   Pilates /Tóth Emese/

 

Cimkék: FőnixFitt Debreceni Sportcentrum Főnix Csarnok