Hírek

HA JANUÁR, AKKOR FŐNIXFITT!

HA JANUÁR, AKKOR FŐNIXFITT!

2019. január 12-én harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. a FőnixFitt” szabadidős-és tömegsport napot, melyet Debrecen városa, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézete és a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ is támogat.

A Főnix Csarnokban ma délben megtartott sajtótájékoztatón Széles Diána, Debrecen alpolgármestere elmondta, az önkormányzatnak nagyon fontos, hogy minél több tömegsport rendezvénynek adjon otthont a város. Kiemelte, hogy legutóbb több mint 2500-an mozogtak a FőnixFitt-en, ami azt jelzi, hogy egyre nagyobb az igény az ilyen jellegű rendezvények iránt.

Dékán Tamás, a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter ügyvezetője hangsúlyozta, hogy az eddigi, már jól bevált programokon nem változtatnak, a nagyszínpadon folyamatosan követik majd egymást az események. Mindemellett nagyobb szerepet kap az egészséges táplálkozás népszerűsítése.

A FőnixFitt történetében először láthatja majd a közönség Tatarek Rezsőt (fotó), akit tulajdonképpen ,,beköveteltek” a programba az érdeklődők, hiszen az IronBox hazai legismertebb prezentere kapta a legtöbb voksot azzal kapcsolatban, hogy kit hívjanak meg a szervezők. A hatszor az év edzőjének választott tréner elmondta, nem ritka, hogy 4-5 ezer embernek tart órát egyszerre, és bízik benne, hogy az aktív mozgás után boldogan mennek majd haza a vendégek.

A sajtótájékoztató végén Tatarek Rezső egy 15 perces bemutatót is tartott az előzetesen erre a programra jelentkező lelkes kis csapatával.   

Cimkék: