Hírek

Januárban újra: FőnixFitt!

Januárban újra: FőnixFitt!

Napra pontosan három hónap múlva a Főnix Csarnokban ismét megrendezik a nagyszabású sportnapot.

2018. január 13-án második alkalommal várja a sportolni vágyókat hazánk egyik legnagyobb csarnoka. A Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. által 2017-ben hagyományteremtő szándékkal életre hívott esemény ezúttal is igazi nagyágyúkat vonultat majd fel. A nagyszínpadon várhatóan ismét megizzasztja majd a közönséget az Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder Sifter Tímea és csapata, valamint a fitnesz világ- és Európa-bajnok Béres Alexandra.

A férfi vonalat a világ- és Európa-bajnok sportoló, aerobik szakedző, életmód tanácsadó Katus Attila órája erősíti majd a régiónkban hiánypótlónak számító rendezvényen, ami egyszerre szól azoknak, akik eddig még nem fordítottak kellő figyelmet testük karbantartására, továbbá akik napi vagy akár heti rendszerességgel mozognak.

Debrecen város támogatásával, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével és a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal összefogva a szervezők célja továbbra is az, hogy egy szabadidős-, és tömegsport rendezvényen keresztül a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsék, hangsúlyozzák egészségmegőrző szerepét.

A nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok is várja.

A rendezvényre szóló jegyértékesítés elővételben november 13-án kezdődik!

Jegyárak:
November 13. és december 12. között: 1.500.-Ft/fő
December 13-tól: 2.000.-Ft/fő

További információ: a weboldalon, a Facebook-on vagy a Facebook-esemény oldalon.
 

A szervező a rendezvényre vonatkozó mindennemű változtatás jogát fenntartja!

Cimkék: FőnixFitt Debreceni Sportcentrum Főnix Csarnok