Hírek

Próbáld ki a Power Plate-et a FőnixFitten!

Próbáld ki a Power Plate-et a FőnixFitten!

A hagyományos edzés nem hozza a várt eredményeket? Nincs idő a minimum egy, de legalább másfél órás edzésekre?

A Power Plate jó választás neked is, hiszen a gyorsulási tréning módszer rövid idő alatt megkétszerezi az eredményeket.

A Power Plate olyan vibrációs edzőgép, ahol a plató gyors, 3 dimenzióban történő harmonikus elmozdulásával (másodpercenként 25-50 alkalommal) az izmok reflexes összehúzódását váltja ki. Ez testünk természetes válasza - az egyensúlyunk megtartása érdekében - és azonnali izomstabilitást eredményez. A Power Plate gép gyorsan és hatékonyan edzi az összes izomcsoportot, megmozgatja az izmok 97%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak maximum 60 %-ot dolgoztatnak! Az izmaink rövidebb ideig, de intenzívebben működnek. Ezért van szükség mindössze 30 percre ahhoz, hogy az izmainkból kihozzuk a legtöbbet.

A vibrációs tréning alkalmával javul az egyensúlyérzék, a flexibilitás, erősebbé és tónusosabbá válnak az izmok, jobb lesz a vérkeringés, a nyirokkeringés, nem utolsó sorban pozitív hatása van a csontsűrűségre, a stressz hormonokra, a méregtelenítésre és a narancsbőrre is.

A Power Plate edzés, mint valódi sport
- A Power Plate edzések személyi edzővel zajlanak, így biztonságosan és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt eredményt.
- A heti 2-3 alkalom az ideális, hogy a képzett edzővel a fejlődés megfelelő legyen. Az edzések intenzitását a gép beállításainak változtatásával (frekvencia, amplitúdó, idő) és a gyakorlatok nehezítésével érjük el.
- A Power Plate edzések lehetnek erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzések.


Óratípusok
A Power Plate gépeken végezhető gyakorlatok száma szinte végtelen. A tudatosan felépített edzés (bemelegítés, erősítés, egyensúly, erőközpont, masszázs) megválogatott gyakorlataival különböző célokra edzhetünk. Ha célunk a jobb közérzet megszerzése, a csontsűrűség növelése, kezelés a cellulitis ellen vagy akár a szülés utáni regenerálódás, akkor végezhetünk kimondottan ezeket célzó edzéseket. Ha a fő célkitűzés az alakformálás, akkor edzőink feszesítő, vagy zsírégető, illetve a problémás területekre összpontosító (pl. csípő-comb, has, popsi, felkarok) edzést állítanak össze. Ami egyedülálló a vibrációs edzések körében például az, hogy ha egy adott sportban szeretnénk a teljesítményt növelni (golf, futás, síelés, kosárlabda, tenisz, úszás), erre a Power Plate szintén rendelkezik kidolgozott edzésprogramokkal.


Rólunk
A Liget Power Plate Stúdió 2013. októbere óta áll vendégei rendelkezésére két darab Power Plate Pro7-es, mai napig csúcsmodellnek számító orvostechnikai eszközzel. Az eltelt 3 év alatt a folyamatos fejlődés jellemez minket, mind eszközök, mint szakképzések terén. Edzéseinket gyógytornász szemlélettel vezetjük, a legújabb trendekkel ötvözve. Egyik fő profilunk a szülés utáni tréning, amiben vezető szerepet töltünk be Kelet-Magyarországon. A medencefenék és a gátizmok megerősítése szülés után sokkal fontosabb, mint várandósság alatt. Számos kellemetlen tünet megjelenését megakadályozhatjuk vele, megszabadulhatunk tőle, illetve regenerálhatjuk az eredeti állapotokat. A Power Plate-tel a szülés utáni torna spontán szülés után 6 héttel vagy császármetszés után 12 héttel elkezdhető és eddigi tapasztalatok alapján szoptatás mellett is bátran végezhető ez a fajta edzés.

2016. októbere óta rehabilitációs lehetőségeink is bővültek, hiszen egy harmadik állomás (bordásfal, PSX tréning, BOSU) kiépítésével azokat is vendégül láthatjuk, akiknek a vibrációs tréning ellenjavallt (csípőprotézis, trombózis utáni állapot, extrém mértékű gerincsérv, stb.) A pihenni vágyóknak is kedvezünk, hiszen a szolgáltatásaink köre infraszaunával, nyirokmasszázsgéppel, valamint frissítő- és gyógymasszázzsal bővült. Stúdiónkban az első Power Plate edzés mindig ingyenes, és kötelezettség mentes!

Kapcsolat:
Liget Power Plate Stúdió
4027 Debrecen, Szabó Lőrinc - Akadémia sarok
Tel.: +3620/431-1576
Facebook: Liget Power Plate - Debrecen
Honlap: www.ligetpowerplate.hu
E-mail: liget.powerplate@gmail.com

Cimkék: FőnixFitt power plate